DC Hairstyling

Schiet jij naar DC Hairstyling voor je nieuwe look?

Voor jouw nieuwe voorjaarslook zitten DC Hairstyling en jij samen aan de knoppen
Jij geeft aan wat je wel en niet wilt, DC Hairstyling zet alle vakkennis en -kunde in voor een geweldig trendkapsel dat je verwachtingen overtreft. Hoe dan? Gewoon, omdat DC Hairstyling de juiste skills in huis heeft waarmee jij de volledige controle over je haar krijgt.

De kapsels uit de Haarmodelijn Voorjaar – Zomer 2020 zijn really impressive! Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen die we helemaal afstemt op de vorm van je gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? No way: ieder trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher.

Lef tonen
Wie zegt dat de kleur van je haar in voorjaar-zomer per se lichter moet zijn dan in najaar-winter? Onzin! Net zoals jij zelf bepaalt of je die fijne linnen broek ook in de winter draagt, heb jij ook de controle over je haarkleur. En zeg nou zelf: dat diepe donkerbruin staat toch geweldig als je huid een kus van de zon heeft gehad? Wel krijg je ’s zomers vaak meer zin in warmte in je haar. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden dit seizoen oneindig – van stralend goudblond via rijke mocca naar gloedvol koper. Heb je koele highlights? Ga dan eens voor een warme toner, dé trend voor het komend seizoen waarvoor je bij DC Hairstyling natuurlijk aan het juiste adres bent. Een toner is een tijdelijke kleuring die na het wassen over je huidige haarkleur heen wordt gezet. Zo ben je ongeveer zes weken lang supertrendy en kun je naar hartenlust spelen met je highlights. Go for it!

Totally in control
Een kapsel met langere bovenlengtes vormt de perfecte basis voor oneindig veel stylingmogelijkheden, of je nu voor een rustige of een meer uitgesproken look gaat. Zeker als je een beetje handig bent met tools zoals een krul of steiltang heb je de volledige controle over je haar. Ben je dat (nog) niet? Dan leg ik het je graag uit hoe je het effect uit de salon moeiteloos thuis nabootst. De professionele producten die je ook thuis kunt gebruiken, doen de rest, voor een perfect gestyleerd resultaat.

Schwarzkopf
Refectocil
Tangle Teezer
Invisibobble