DC Hairstyling

Haartrends najaar 2023

Beste klant,
De afgelopen periode heb ik mij verdiept in CONTRAST, de Haarmodelijn voor het komende trendseizoen. DC Hairstyling is er dus helemaal klaar voor om jou te adviseren bij jouw nieuwe look! Zullen we je alvast een beetje bijpraten ter inspiratie?

DE SCHOONHEID VAN TEGENSTELLINGEN
Een spannende mix van uitersten die moeiteloos samenkomen in harmonieuze trendy looks: dát is de nieuwe Haarmodelijn CONTRAST.
We zien bijvoorbeeld strakke, perfect geknipte looks in een lekkere losse styling. Of een spel van lang en kort binnen één en hetzelfde kapsel.

GEDURFD
Zeg je 'contrast', dan denk je uiteraard ook meteen aan kleur. Dit najaar gebruiken we levendige tinten naast meer neutrale kleuren, zoals krachtig koper naast een verfijnde zandtint. De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij je uiteraard zo ver kunt gaan als waar jij je prettig bij voelt.

VISUELE IMPACT
Introvert of extravert, binnenvetter of explosief, bescheiden of brutaal: zijn we niet allemaal een vat vol contrasten? Hoe mooi is het dan om dat te laten zien door uiteenlopende stylings? Bij DC Hairstyling helpen we u om naar hartenlust te experimenteren met verschillende texturen en stijlen. Zodat je boeiende looks krijgt met een sterke visuele impact, waarmee je de verschillende kanten in jezelf kunt laten zien.

Maak het contrast zo groot of zo klein als jij wilt. It's up to you! Nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak via 06-42980502

Schwarzkopf
Refectocil
Tangle Teezer
Invisibobble